Medveščak u srijedu gostuje kod Raguse u Btravel ligi... Todorić ” U Dubrovnik po Superligu”..

Košarkašice Medveščaka danas su krenule u Dubrovnik gdje ih u srijedu očeuje susret protiv domaće Raguse u 8.kolu BTravel lige. Zagrepčanke su nakon dvije uzastopne domaće pobjede (Partizan, Kraljevo) došle na korak od ulaska u drugi krug (Superligu), a za potvrdu toga dva kola prije kraja treba im pobjeda u Dubrovniku i domaći poraz Kraljeva od Cinkarne Celje.

Dubrovčanke ove sezone nisu upisale pobjedu u ovom natjecanju, ali Iva Todorić smatra da nisu ekipa za potcjenjivanje ”Ragusa je ekipa kvalitetnih igračica i iskreno očekivala sam njihov bolji ulazak u sezonu. Nedaće po njih su počele ozljedom Ine Marin što je veliki hendikep, ali ima još dosta utakmica i vremena da poprave svoj rezultat”..kaže Iva i dodaje ”One će sigurno igrati rasterećeno jer nemaju rezultatski imperativ kao mi jer nama pobjeda praktički znači siguran ulazak u Superligu”.

Iva Todorić je uz Patriciu Buru sudjelovala na startu kvalifikacija za EP, a poslije tih utakmica Medveščak je povezao nekoliko zapaženih nastupa ” Tijekom pauze radilo se na stvarima koje nisu bile dobre. Pobjeda protiv Partizana nam je podignula samopouzdanje, ali još ima mjesta da naša igra bude bolja na čemu radimo svakodnevno”..zaključila je kratki razgovor Todorić.

Poredak:

  1. Cinkarna Celje   6/1
  2. Partizan    5/2
  3. Montana    5/2
  4. Medveščak   3/4
  5. Kraljevo       2/5
  6. Ragusa         0/7