Bivši košarkaš Dubrave vratio se u ''staro jato''... Šutalo ”Dubrava može u Prvu ligu”…

Kristijan Šutalo

Dva tjedna uoči početka sezone u Drugoj ligi Centar košarkaši Dubrave su prema rječima trenera Darka Krunića gotovo kompletirali roster s kojim će krenuti u sezonu. Jedan od igrača koji će biti pojačanje pod obručima je svakako Kristijan Šutalo (27) koji je prošao sve mlađe kategorije Dubrave, a nakon igranja za Maksimir i Goricu vratio se među Lavove ”Drago mi je da uprava kluba ima ciljeve kao što ja imam, a to je prvo mjesto i ulazak u Prvu ligu”..kaže Kristijan koji punih šest mjeseci nije igrao utakmicu do dolaska u Dubravu ‘‘Nakon završetka sezone u Gorici zaputio sam se u SAD gdje sam radio i vrlo malo trenirao, tako da će mi trebati vremena da dohvatim zadovoljavajuću formu. Klub je sastavio jako dobru ekipu za ovu ligu i svakako da nas vidim u vrhu, a nadam se i tom prvom mjestu”.

Dubrava je dovođenjem Šutala i zadržavanjem Ante Smolića rješila pitanje igre pod obručima, a na vanjskim pozicijama su još uvijek moguće promjene ” Ante Martinac se vratio u Zrinjevac 1937, a pristigao nam je Jure Rezo koji se nalazi na svojevrsnoj probi. Postoji još opcija s povratkom jednog našeg bivšeg igrača i ukoliko se to realizira mislim da možemo biti zadovoljni kako smo odradili ovaj prijelazni rok. Naš cilj se zna, a to je borba za prvo mjesto i ulazak u Prvu ligu”..ističe Krunić uoči svoje prve samostalne seniorske sezone na klupi Dubrave.

Dubrave će uoči starta sezone i gostovanja kod Agens Universa (21.listopada) posljednju provjeru imati za vikend kada će gostovati kod Sesveta.