Luka Žgela najbolji strijelac, Roko Mišković MVP Mladim košarkašima Sesveta nakon dva produžetka turnir u Vinkovcima

KK Sesvete

Pretkadeti košarkaškog kluba Sesvete danas su nakon dva produžetka slavili u “Gradu na Bosutu”, na turniru koji je organizirao Košarkaški klub Vinkovci povodom 54 godine košarke u Vinkovcima. Igrači Josipa Bulajića do pehara namijenjenog pobjedniku turnira došli su nakon uzbudljive utakmice pune preokreta, tek u drugom produžetku.

Bolje su krenuli domaćini, na ulazu u drugu četvrtinu imali su i sedam ubačaja viška, ali i s viškom osobnih pogrešaka kod ključnih igrača. Gosti su vrlo brzo prešli u prednost i imali kontrolu rezultata i igre sve do posljednje četiri minute kada su Vinkovčani imali priliku da upišu pobjedu. U produžetcima su na kraju slavili Sesvečani (75:71) uz pljesak gledatelja svim sudionicima ovog finalnog ogleda.

Luka Žgela s 20 i Roko Mašković sa 17 ubačaja bili su najbolji u pobjedničkom sastavu, a Vinkovce su predvodili  Rene Ramljak (28) i Dominik Lučić (26). Uz njih četvoricu u petorku turnira izabran je i Zmamirović iz Silver Kingsa. Žgela je na kraju bio najbolji strijelac turnira dok je Mašković proglašen za najboljeg igrača.

U polufinalnim ogledima Vinkovci su uspjeli u posljednjem dijelu doći do preokreta i od -13 doći do pobjede protiv Srebreničana, dok Sesvete nisu imali problema s vršnjacima premijer ligaša Vrijednosnica Osijek. Brokeri su uvjerljivo poraženi i u borbi za treće mjesto od Silver Kingsa.

Roko Mišković MVP

Roko Mišković MVP

Luka Žgela, najbolji strijelac

Luka Žgela, najbolji strijelac