Miljković '' Želja nam je ući u završnicu''.... Kadeti otputovali na EP…

Muška kadetska reprezentacija Hrvatske danas ujutro otputovala je u Podgoricu na EP kojem će glavni grad Crne Gore biti domaćin od 11. – 20.kolovoza. Izabranici Damira Miljkovića igrat će u skupini A protiv Izraela (11.kolovoza), Litve (12.kolovoza) i Srbije (13.kolovoza). Po prvi puta sve reprezentacije iz skupine izborit će osminu finala gdje će se ova skupina križati sa skupinom B u kojoj se nalaze Turska, Slovenija, Finska i Njemačka.

”Skupina je vrlo zahtjevna i svaka utakmica biti će vrlo teška i neizvjesna. Otvaramo protiv Izraela koji je možda na papiru najlakši suparnik, ali ujedno i najteži jer svako otvaranje je teško i bilo bi jako dobro kada bi pobjedom otvorili prvenstvo. Mislim da smo se dobro pripremili i ako budemo imali hrabrosti uz kvalitetu koju imamo mislim da možemo ući u završnicu odnosno da osvojimo jedno od prvih pet mjesta koja vode na SP slijedeće godine u Argentinu”…kazao je Miljković uz koje će u stožeru biti pomoćni trener Luka Škeva, kordinator Mladen Erjavec, fizioterapeut Krešo Kos i kondicijski trener Zvonimir Galovac.

Hrvatska će zaigrati u sastavu: Antonio Petrović (Dubrovnik), Roko Gizdavčić (Split), Roko Škarica (Cibona), Karlo Lukačić (Cedevita), Ivan Gulin (Šibenik), Sandro Rašić (Sl.Brod), Boris Tišma (Real Madrid), Ivan Perasović (Split), Matej Rudan (Cibona), Mislav Majić (Cibona), Matej Bošnjak (Cedevita), Viktor Šarić (Split).